Entença

Carrer d'Entença, 12, Barcelona, Espanya

Detalls

  • Ascensor
  • Balcó
  • Bany amb dutxa
  • Certificat energètic en tràmit
  • Exterior
  • Galeria
  • Safareig

Descripció

Descobreix la teva nova llar al cor de Barcelona!
Aquest acollidor pis en lloguer es troba a la zona de Sant Antoni, una de les àrees més vibrants i amb encant de la ciutat. Amb una superfície construïda de 82 m2, aquest immoble ofereix un espai ideal per gaudir de la vida urbana sense renunciar a la comoditat.

El pis compta amb quatre habitacions, perfectes per adaptar-se a les teves necessitats, ja sigui com a dormitoris, oficina o sala de jocs. El bany, ben distribuït i funcional, proporciona totes les comoditats necessàries per al dia a dia.

Ubicat a la primera planta d’un edifici amb ascensor, la terrassa es converteix en un espai addicional on gaudir de moments a l’aire lliure.

La cuina, de disseny pràctic, s’integra perfectament amb la resta de les estances. A més, la sala d’estar ofereix un ambient càlid i acollidor.

La ubicació a Sant Antoni és immillorable. Aquest barri ofereix una àmplia gamma de serveis, des de supermercats fins a restaurants i cafeteries. A més, la proximitat a estacions de transport públic facilita l’accés a altres zones de la ciutat, fent que moure’s per Barcelona sigui molt còmode.

No deixis passar l’oportunitat de viure en un lloc que combina comoditat, funcionalitat i una ubicació privilegiada. Si busques un espai on gaudir de la vida a Barcelona, aquest immoble podria ser l’opció ideal. Contacta’ns per a més informació i concertar una visita!

 

En compliment de la Llei 12/2023 i la Llei 18/2007 informem que:
Índex de R.P.LL: 13,65 € / m2
Preu de referència estatal: 1.054,07 €
Renda últim contracte de lloguer: 302,35 €